Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 21. toukokuuta 2012

Entiset suhteet

K:n suhteet!
Elikkäs oon seurustellu vakavasti 2 kertaa vuonna nakki ja muussi yhden hyvän kaverin kanssa 6kk, no pelkkää pelleilyähän se oli. Erosmme syy taas oli vähemmän hauska silloin.. Sain kuulla että kyseisellä poikaystävälläni oli lapsi entisestä suhteesta, Olimme silloin 15-16 vuotta. No ei siinä paljoa enää asiaa herralle ollut kun pomppasi lapsensa ja lapsen äidin mukaan!

Seuraava suhde oli vähän enemmän onnistunut, Se jos mikä oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tutustuimme kaverin kautta, vaikka poika oli ihan erillainen mikä on ns ”minun makuuni” hän vei ikuisesti osan sydäntäni. Alusta asti pidin hänestä, näimme taukoamatta muutaman kuukauden ajan kunnes päätimme alkaa seurustelemaan. Seurustelimme noin vuoden nyt erostamme on jo puolisen vuotta mutta rakastan ja ajattelen häntä vieläkin. Eron takia välimme kuolivat kokonaan ja emme puhu enää ollenkaan,surullista kylläkin. Noh tyhmänä lähdin sitten uuteen suhteeseen aika pian, Tämä jätkä olikin sitten entisen rakkauteni hyvä ystävä. Välillämme sattui joskus jotain pientä ja nyt olemme soutaneet ja huovanneet jo aivan liian kauan. Tällä hetkellä olen taas sinkku, Kuukauden päästä? Kuka teitää.








L:n Suhteet!


Neiti L on säätänyt elämänsä aikana enemmän kuin tarpeeksi. Miehiä on tullut ja mennyt. L on myös seurustellut vakavasti 2 kertaa. Ensimmäinen rakkauteni sattui kohdalleni nuorena. Suhde oli mahtava, mutta tempperamenttisen luonteen takia en saanut sitä kestämään ja suhde oli kovaa tappelua. Suhteessa huomasin, että minun täytyi aina olla oikeassa joka asiassa enkä millään voinut antaa periksi
vaikka olin väärässä. Mikä siinä on, että naisen pitää päästä niskan päälle ja olemaan aina oikeassa?????

Toinen vakavampi suhteeni alkoi melkein 2 vuotta sitten. Tunsimme jätkän kanssa monta vuotta ennen seurustelua. Vihasin jätkää yli kaiken ja olin aina sitä mieltä ettei meistä tule yhtään mitään. Olimme liian erilaisia. Jossain vaiheessa ja kamalan säädön jälkeen kaikki vain loksahti kohdalleen ja seurustelimme melkein kaksi vuotta. Myös tämä suhde oli yli puolivuotta järkyttävää riitelyä ja tappelua. Pitäisiköhän ruveta ottamaan itseään niskasta kiinni ja mennä myös vähän itseensä?
Morkkista suhteista ei ole jäänyt, koska kaikestä on yritetty oppia jotain ja kaiken pääsen jäkämään K:n kanssa.


Eikö jokaisen naisen ole jossain vaiheessa sorruttava itseään jonkin verran nuorempaan mieheen/poikaan? Itse olen tämän myös jo kokenut. Kyseinen tapaus on mukava ja erittäin kuuma. Itseäni 2 vuotta nuorempi. Suhdetta tuosta ei saa väännettyä, mutta hyvää seksiä saa sillointällöin ; ))



Seksisuhde tai Parisuhde, Kaikki yhtä hankalia. Samaa mieltä muut?


L ja K Kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti