Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 22. toukokuuta 2012

Ekat baari kokeilu jätkät erojen jälkeen

Elikkäs oli perus keskiviikko ja päätettiin vaihteen vuoksi lähtee vakibaariin.
Tarkoituksena oli pitää hauska ilta ihan kahestaan. Käännytettiin muutamat jätkät illan aikana pöydästä esittämällä lesbo paria :D. Toimii muuten aivan helvetin hyvin, SUOSITTELEMME KOKEILEMAAN!. Jossain vaiheessa muutaman..kymmenen juoman jälkeen päästettiin pari jäbää jutteleen meijän kanssa. Vaikutti ihan OK mukavilta vuoden nuoremmilta stadilaisilta. Alkusuunnitelmana oli mennä K:n luo nukkumaan ajoissa. Missattiin viimenen bussi K:n kämpille, Joten päätettiin jäädä pilkkuun asti. Kahden maissa ku nuokuttiin ympäri baaria hemmetin komea nuori jätkä Niklas(nimi muutettu) iski silmänsä muhun (K). No siinä se nuori herra hetken vietti aikaa meijän kanssa. Ja yllätyin jo miten mukava joku baarituttu voi olla. Vaikutti vilpittömästi siltä ettei halua vaan pillua.
Pilkun jälkeen L ja minä päätimme yhteisymmärryksessä siirtyä Niklaksen asunnolle yöksi. Hyppäsimme taksiin ja siirryimme  Niken kämpille . Niklas oli luvannut että hänen kämppiksensä voi pitää seuraa L:lle. Asuntoon saapuessamme tutustuimme paremmin keittiössä kaikki 4, Minä, L, Niklas ja hänen kämppiksensä Juho. Poltettiin muutamat röökit, kello läheni jo puolta kuutta. Päätimme lähteä niken kanssa nukkumaan. Yö meni jutellessa ja pussaillessa. Aamu 8 lähdimme pois asunnolta. Niklas lähetti melkein heti jo viestejä perääni, kyseli milloin nähdään seuraavan kerran.
Samalla viikolla niklas jo soittikin minulle että milloin nähdään. No päätimme  nähdä 3 päivää myöhemmin. Näimme kampin edessä,  niklas oli taas mitä täydellisin mies(ei vain ulkonäön vuoksi ;) ). Istuimme hetken pihalla kunnes lähdimme  niken Isän asunnoille Kallioon. Niken isä ei ollut kotona, saimme viettää päivän rauhassa. Katsoimme muutaman elokuvan, söimme hyvin ja tutustuimme paremmin. Ilta oli mitä täydellisin. Olo oli sama kuin ensimmäisen pitkän suhteeni alussa. Ilta vierähti pitkälle ja päätin jäädä sinne yöksi. Menimme aikaisin nukkumaan Nikke ei taaskaan yrittänyt saada minulta mitään. Hän hoki moneen otteeseen kuinka kivaa hänellä on ollut ja kuinka ihana olen. Aamulla Nikke saattoi minut bussipysäkille, pussasi ja sanoi että soitellaan.  Tekstailimme muutaman päivän kunnes hän ei yhtäkkiä enää vastaillutkaan minulle. Olin murheen murtama. Olemme jutelleet muutaman kerran koneella mutta ei sen suurempaa. Yleensä minulla kestää ihastua kauan, Mutta joku hänessä oli mikä sai minut syttymään liiankin pahasti. Mietin vieläkin useasti kyseistä iltaa ja suoraan sanottuna olen katkera että hän ei pidä minuun enää yhteyttä.
Viimeistään nyt osa varmaan miettii mitä L:llän ja Kämppis Juhon välillä tapahtui?..No L kertokoon itse… Have fun

L:llän versio illasta:
Perus keskiviikko K:n kanssa perus baarissa. Naukkailimme juomia ja vietimme  iltaa kahdestaan. Egot jätkät käännytimme saman tien pöydästä pois esittämällä lesbo paria.
Mukaamme lyöttäytyi ensin pari vuotta nuorempaa jätkää, komeita, mutta täysiä kusipäitä ja ainoastaan pillun perässä. Toisaalta kuka uskoo, että baarista löytää muutakin kuin pelkkää panoa?? Vietimme hetken aikaa jätkien kanssa, jonka jälkeen käännytimme heidät tylysti pois.
Ilta jatkui kahdestaan, kunnes K:n kertoma Niklas saapui paikalle. Niklas vaikutti mukavalta ja sai minulta kattavan saarnan siitä, ettei K ole levittämässä haarojaan hänelle. Hyvin jätkä lupauksen piti.
Päästyämme Niklaksen kämpille K ja Niklas istuivat hetken iltaa kanssamme, jonka jälkeen he feidasivat minut ja Juhon kahdestaan keittiöön. Poltimme  muutamat röökit, jonka jälkeen rupesimme tappelemaan sängyn paikasta.
Tarkoituksena oli nukkua aluksi sohvalla, mutta jostain mystisestä syystä päädyin Juhon sänkyyn. Humalapäissäni päätin pienen vonkaamisen jälkeen levittää haarani. Aamulla morkkis oli aivan järkyttävä!!!!!!
Juho oli vuoden nuorempi, mutta näytti korkeintaan 14-15 vuotiaalta pikkupennulta.
Mitä tästä opimme?? Humalapäisenäkin voisi hieman miettiä kenelle haaransa avaa ja nukkua vaikka sohvalla.


Katkera K ja morkkiksen omaava L päättävät taas tältä erää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti