Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Ruikuttavat miehet

Kaikkea on ehtinyt tapahtua parin kuukauden sisään.

On kulunut lähes vuosi erosta pitkäaikaisen miehen kanssa. Mikä siinä on, että mies jaksaa ruikuttaa lähes vuoden perään? Yhdessä sovittu, ettei meidän välille enää mitään tule..

 Luulisi, että seksisuhde tuottaa enemmän päänvaivaa naiselle kuin miehelle. Miehen kanssa olen huomannut, että itselle pelkkä seksin harrastaminen ei tuota ongelmia.. toisin kun miehelle.. Sovitaan että tapaamiset perustuvat ainoastaan seksiin. Ei muuhun. Tätäkän ei miehen kanssa saa toimimaan.

Ruikutusta ja tappelua päivästä toiseen. Jos on erottu miksi ei voida pysyä sovussa kavereina. Samat piirit kumminkin. Ja jos toisen naamaa ei kestä niin voisi yrittää kestää edes sen hetken kun on ystäviä ympärillä samassa paikassa.

Yleiskäsitys on, että naiset ovat kusipäitä, pilkun nussijoita, menneessä pyöriviä, anteeksi antamattomia paskiaisia. Joo, toki naisetki osaa olla tollasia, mutta entäs miehet.. Vanhoja ei anneta anteeksi, suututaan joka asiasta, vittuillaan joka asiasta, haukutaan, poistetaan FB-kavereista ja lisätään niin hemmetin monta kertaa uudestaan.

Se siitä ex-ukosta.

Neiti L on siirtynyt hieman nuorempiin miehiin. EI huomattavasti. Vuoden ikäero ei tee pahaa. Tosin sekin riippuu miehestä. Tästä asiasta voin antaa oikein hyvän esimerkin.

Tapasin kaverin kautta herra JN:än. JN vaikutti todella mukavalta, kohteli kuin kukkaa kämmenellä. Sain parempaa kohtelua kuin pitkään aikaan. Vietin paljon aikaa JN:än luona. Teimme kaikkea kivaa yhdessä. Epäilykset heräsi siinä vaiheessa, kun herra tapailun alussa ilmoitti rakastavansa minua. E¤n kiinnittänyt siihen vielä huomiota. Ajan kuluessa sain kuulla rakkauden tunnustuksia tasaisin väliajoin. Tein selväksi, ettemme ole suhteessa ja JM ymmärsi asian. Silti sama paska jatkui. Lopulta minun oli pakko laittaa "suhteelle" stoppi. Kerroin asiasta ja voi herramajee mikä reaktio. JN laittoi viikon ajan taukoamatta viestejä joissa haukkui, tunnusti rakkauttaan, surkutteli paskaa oloaan, vonkui takaisin. Oma johtopäätös- itseäni nuoremmat miehet ovat säälittäviä, jälkeenjääneitä ja kaikin puolin perseestä.

 HUOM: Mielipiteet ovat omiani. Kenenkään ei tarvii vetästä hernettä nenäänsä

Syksyn jatkoja, t. L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti