Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 4. lokakuuta 2012

Huolehtivat miehet

Niin kuin kaikki ovat varmaan jo ymmärtäneet, miehiä on monenlaisia. Kaikista löytyy jotain vikaa, todellista tai keksittyä. Jokaisesta miehestä saa hakemalla hakea vikoja. Mitäs jos löytää mukavan miehen, mutta pitää tämän piirteitä rasittavina? Onko se sitoutumis pelkoa vai eikö mies ole oikea?

Seurustelin itseäni hieman vanhemman miehen kanssa hetken. Mies oli täydellinen. Herrasmies, tuli vanhempieni kanssa toimeen, vei minua ulos, tuli ystävieni kanssa toimeen. Mies oli juuri sellainen, jonka haluaisi niin luonteen kuin ulkonäön takia esitellä koko maailmalle. Mies sais myös muiden naisten päät kääntymään. 

Onnea kesti jonkin aikaa ja kaikki meni mitä mahtavimmin. Mitään ongelmia ei ollut. Tappelimmekin vain kerran.

Yhtenä päivänä rupesin miettimään suhdettamme. Keksin paljon vikoja ja syitä miksi en halua olla tämän miehen kanssa. Suurin syy oli ylihuolehtivaisuus. Teistä muista en tiedä, mutta itse en kestä yhtään miestä joka huolehtii joka asiasta. Ihme että vessassa sai yksin käydä. Töitäkään en itsenäisesti saanut hakea. Mies oli neuvomassa vieressä ja komentelemassa minne saisin hakea.

Äsken kertomani voi jonkin mielestä olla mahtavaa, enkä sitä kielläkkään etteikö se jollekkin voisi sopia. Minulle se oli kumminkin liikaa.

Oliko miehen vika todellista vai keksittyä? Minulle se oli todellista ja yksi niistä syistä lähteä suhteesta, toiselle se voi olla keksittyä ja pakokeino lähteä pois suhteesta.

- L

2 kommenttia: